Wat is er nodig?

 

Om dit werk te kunnen doen zijn we afhankelijk van drie dingen. In de eerste plaats is dat gebed. Want als de Heer het huis niet bouwt, zwoegen de bouwlieden tevergeefs. Het verspreiden van Gods Woord is een geestelijke strijd, en daarbij is gebed onmisbaar.
Want we strijden niet tegen mensen, maar tegen de (onzichtbare) leiders, machten en heersers van deze donkere wereld.” (Efeze 6:12)

 

Daarnaast is er ook het financiële aspect. Om de Metalbijbel gratis uit te kunnen delen zijn we afhankelijk van sponsoring en donaties. Voor de kostprijs van € 4,50 kunnen wij al één Bijbel weggeven. Hiertoe zijn wij ook altijd op zoek naar kerken en particulieren die de Metalbijbel eenmalig of op regelmatige basis willen sponsoren.

 

En het derde punt vloeit uit deze beiden voort. Wij zouden het geweldig vinden als ons werk meer bekendheid en steun zou krijgen in Christelijk Nederland. Daarom komen wij graag met u in contact, om bijvoorbeeld uw kerk of gemeente te bezoeken en daar iets te vertellen over het werk van Metalbijbel Netherlands.